FTP elérése, videok/shoutcastek, demok, régi anyagok: http://warcraft.hu/ftp

Warcraft/Starcraft magyarosítás: http://huncraft.hu


Üdvözöljük a Warcraft.Hu honlapon!

 

A honlap célja, hogy magyar nyelven könnyed formában bemutassuk a warcraft játékot, annak verzióit, és magát a játék stílusát. Akiket bõvebb részleteiben érdekel a téma, az itt összegyûjtött linkeken, leírásokon és videó lineken elindulva átfogóan megismerkedhet a teljes warcarft témakörrel.

 

Fõbb warcraft verziók 

2010 - World of Warcraft: Cataclysm

2008 - World of Warcraft: Wrath of the Lich King

2007 - World of Warcraft: The Burning Crusade

2004 - World of Warcraft

2003 - Warcraft III: The Frozen Throne

2002 - Warcraft III: Reign of Chaos

1999 - Warcraft II: BattleNet edition

1996 - Warcraft II: Beyond the Dark Portal

1995 - Warcraft II: Tides of Darkness

1994 - Warcraft: Orcs & Humans

 

Warcraft közösségek

A warcraft közösség nem csupán nagy, nem csupán a legnagyobb, hanem gyakorlatban Guiness rekordot állított fel. A közösség sokféle kommunikációs formát használ. Az alábbi webcímeken a warportál-ra és közösségi portálokon található csoportlapokra léphet tovább. A warportál-on történõ regisztrációval a magyar régió játékosainka számát lehet magasabbra növelni (kérlek regisztrálj te is a warcraftosook közé). A közösségi lapok linkjei szintén kiindulási pontok, melyek segítenek összehozni más - az adott közösségi lapon regisztrált - játékosokkal.

 

 

 

Warcraft honlapok és szerver lapok

Rengeteg témával foglalkozó lap található a világháló internetes és más közösségi részein. A warportál rovatban igyekszünk gyûjteni ezeket. Amennyiben valamilyen jó blog/cikk/hír/leírás anyagra bukkantál, akkor azt küld be a "némó" keresõ rendszerbe (wrchu cimkével ellátva), hogy más játékosok is könyebben rátalálhassanak. A beküldött anyagokat lehet cimkézni is, sõt saját blog bejegyzésed cimkéit is beküldheted, így még nagyobb eséllyel fogják megnyitni + nézegetni a linkelt és a többi blog bejegyzéseidet is ...

(Aktuálisan a warcrafthu honlap felújított verziója készült el, a warportal készülõben)


SofiWebGUI WebPRO - Original design WoW (e107port) - Powered by Muskatli