FTP elérése, videok/shoutcastek, demok, régi anyagok: http://warcraft.hu/ftp

Warcraft/Starcraft magyarosítás: http://huncraft.hu


Warcraft 2 - A nagy klasszikus


 

 

A Warcraft II az elõzõ verzió folytatásaként jelent meg 1995 decemberében. A játék alap verziójának újdonsága - az új pályák mellett - kétgombos egér kezelés volt ami sokban segítette a játékost a gyors és hatékony mozgásban a pályán. Az alap verzió hagyományos karakterekkel dolgozott és a játékos két faj közül választhatott. Bár voltak apróbb változások a karakterken, de érdemi módosulást a kiegészítõ csomagok hoztak.

 

Az elsõ kiegészítõ csomag megjelenésével a játékban bõvültek a pályák és innentõl kerültek bevezetésre a magasabb fejlettségû "hõsök". Bár az elõzõ verzióban is volt, a játékos innentõl 5-5 különbözõ erõsségû/tudású hõs közül válogathatott. A kiegészítõ pack egy új mocsaras jellegû pályatipussal, multiplayer pálya lehetõséggel, továbbá új hadjáratokkal bõvíti a játékot. A multiplayer pálya segítségével a játékosok a BattleNet hálózatán egymással is harcolhattal a világhálózaton keresztül.

 

A játék alaptörténete, hogy az egyik nagy sámán összegyûjti a hordákat és megnyitja a "Sötét Kaput". A többi horda részére is kiadja a feladatot, hogy kezdjenek erekjéket gyûjteni, mely segítségével további "Sötét Kapu"-kat nyithattak meg. Azonban a nagy sámán elveszti a varázserejét és elszabadulnak a gonosz erõk. A hordák végül orvosolják a dolgot, majd a nagy sámánt jégbe börtönözve visszalökték "Azeroth"-ba.

 

A játékkal kapcsolatban számos könyv és történeti elbeszélés (regény) is megjelent, mely a játékosoknak és az irodalom kedvelõknek egyaránt sok kellemes percet szerzett.

 

Magyarítás:

- Magyaritások Portál: Tides of Darkness

- Magyarítások Portál: BattleNet

 

Wikipedia:

Warcraft, Warcraft II, Warcraft II: Beyond the Dark Portal

 

Youtube (videó):

Officia trailer, Trailer 2, Game, Mission Pack

SofiWebGUI WebPRO - Original design WoW (e107port) - Powered by Muskatli